Felelősség kizárása

KÉRJÜK, HOGY AZ ALÁBBI FELTÉTELEKET FIGYELMESEN OLVASSA EL, ÉS NE NYISSA KI A WEBODALT, AMENNYIBEN AZ ALÁBBI FELTÉTELEKKEL NEM ÉRT EGYET.

A WEBOLDAL BÁRMELY OLDALÁNAK MEGNYITÁSÁVAL AZ ITT MEGADOTT FELTÉTELEKET MAGÁRA NÉZVE KÖTELEZŐNEK ISMERI EL.

INFORMÁCIÓK ÉS KÉPANYAGOK HASZNÁLATA

Az oldalakon megjelenő információk és képanyagok, feltételek, meghatározások és leírások módosulhatnak. Valamennyi információ kizárólag tájékoztatásul szolgál. Törekszünk ezen információk folyamatos frissítésére, ugyanakkor semmiféle felelősséget nem vállalunk az információk esetleges hiányosságai, pontatlanságai és elírások miatt. Az oldalainkon feltüntetett valamennyi információ felhasználása , kizárólag a tulajdonos írásos belegyezésével és a felhasználó saját felelősségére történhet. Az információk több nyelven olvashatók.A különböző nyelvű szövegrészek eltérhetnek egymástól, mivel ezek nem szinkronfordítással készült.

VÉDJEGYOLTALOM ÉS SZERZŐI JOG

A főoldal, az oldalak, az azokat megjelenítő képernyő, a bennük megjelenő; összes információ és képanyag, valamint a nevek, kifejezések, logók, grafikák szerzői és egyéb joga a jogtulajdonosok tulajdona. Ezen védett eszközök oldalainkon való feltüntetése a jogtulajdonosok engedélyével történt , ez nem jelenti azt, hogy ezeket bárki más külön engedély nélkül használhatja. A védett eszközök jogosulatlan felhasználása törvénysértő.

ALÁVETÉS

A weboldalra látogató által az oldalon keresztül a BETÉT Kft.  részére eljuttatott bármely információ a BETÉT Kft.  tulajdonát képezi, amely szabadon felhasználható bármely célra, ötletre, koncepcióra, know-how-ra, technikai megoldásra. A BETÉT Kft.-nek semmilyen titoktartási kötelezetsége nincs a hozzá eljuttatott információkra vonatkozóan, kivéve, a személyes adatokat.

KÁRFELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

A BETÉT Kft. SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM TARTOZIK KÁRTÉRÍTÉSI FELELŐSSÉGGEL, IDEÉRTVE KORLÁTOZÁS NÉLKÜL A KÖZVETLEN VAGY A KÖZVETETT, SPECIÁLIS, ESETLEGES KÖVETKEZMÉNYEKÉRT, VESZTESÉGÉRT, KÖLTSÉGÉRT VALÓ FELELŐSSÉGET, AMELYEK A WEBOLDAL-AL KAPCSOLATBAN

VAGY AZ OLDAL HASZNÁLATÁBÓL

VAGY AZ OLDAL HASZNÁLATRA KÉPTELEN ÁLLAPOTÁBÓL

VAGY A NEM MEGFELELŐ MŰKÖDÉSBŐL, HIÁNYOSSÁGBÓL, HIBÁBÓL, ÜZEMZAVARBÓL, INFORMÁCIÓ TOVÁBBÍTÁSI KÉSEDELEMBŐL, VÍRUSBÓL, RENDSZER- VAGY VONALHIBÁBÓL KELETKEZNEK,

AKKOR SEM, HA A BETÉT KFT.-T VAGY ANNAK KÉPVISELŐJÉT A LEHETSÉGES KÁROKRÓL, VESZTESÉGEKRŐL VAGY KÖLTSÉGEKRŐL TÁJÉKOZTATTÁK.

AZ EGYÉB INTERNET FORRÁSOKBAN SZEREPLŐ TARTALMI INFORMÁCIÓK A BETÉT KFT. ÁLTAL NEM KERÜLTEK ELLENŐRZÉSRE VAGY JÓVÁHAGYÁSRA.