– Célunk és történetünk –

A BETÉT Gyógycipő Készítő és Forgalmazó Kft. több, mint 20 éve áll a fájós, beteg lábak szolgálatában.

A betegellátásban nyújtott gyors és hatékony munkánknak és a szakmában egyedülállóan magas számú modell-választékunknak köszönhetően a betegek rendkívüli módon kedvelik cégünk termékeit, ezért egyre nagyobb kereslet mutatkozik az általunk gyártott ortopéd cipők és lúdtalpbetétek iránt.

Az ország mintegy negyven pontján rendelkezünk üzlettel, méretfelvevő hellyel, hogy segíthessük a hatékony betegellátást. Munkatársaink száma meghaladja az 50 főt.

A folyamatos fejlesztő munkáknak köszönhetően mára rendkívül széles modell- és színválasztékkal rendelkezünk.A gyártás során igyekszünk a hagyományos anyagok mellett a legmodernebb cipőipari anyagokat is felhasználni.Az egyedi méretek alapján a mintaszerkesztést ma már számítógép segítségével végezzük.A mintaszerkesztő program az egyedi mintát közvetlenül egy bőrkivágó plotternek továbbítja, amely a kézi erővel szemben rendkívül gyorsan vágja ki a legbonyolultabb egyedi felsőrészeket is, ezzel nagymértékben csökkentve a gyártási időt.

Amennyiben kíváncsi a gyártás kulissza-titkaira, ajánlom figyelmébe a gyártásról készített összefoglaló –videónkat!

 

A folyamatos magas színvonalú minőséget az OGYÉI által tanúsított minőségirányítási rendszernek köszönhetjük, amely az MSZ EN ISO 13485-ös szabvány által 2005 óta segíti elő ortopéd cipőink, lúdtalpbetéteink előállításánál a tartósan magas minőséget.

Termékeink és szolgáltatásaink állandó fejlesztésével a Vevőink és ortopédiai Szakorvosaink elismerésére, cégünkkel szembeni elégedettségére törekszünk!

Kérjük, tekintse meg legfrissebb modell-választékunkat, katalógusainkat!

Új szolgáltatásunk az INGYENES LÁBVIZSGÁLAT!

Számítógép-vezérelt talp-analizáló segítségével könnyen és gyorsan meg tudjuk állapítani, hogy Önnek milyen típusú talpbetétre van szüksége!

Tudta Ön, hogy a mozgásszervi fájdalmak nagy része a talp betegségeire vezethetők vissza? A derék, térd-, vagy csípőizületi fájdalmak okozója sok esetben a kezeletlen lúdtalp.

Lábvizsgálatunk felderíti a láb és a talp betegségeit. Szakember kollégánk pedig segítséget nyújt a megfelelő lúdtalpbetét vagy gyógycipő kiválasztásában.

Amennyiben szükséges, szakorvosi konzultációt javasol az ortopédiai szakorvosunknál, aki a Budapest, VII. kerület, Király u. 89. szám alatt várja a fájós lábú pácienseket.

 

Diabéteszes betegek részére a vizsgálat rendkívül fontos a kialakuló szövődmények miatt!

Gyermekek részére 3 éves kortól speciális vizsgálatot végzünk!

Szívesen válaszolunk kérdéseire, bátran keresse tanácsadó-kollégáinkat telefonon, e-mailen vagy személyesen üzleteinkben, méretvételi helyeinken!

Köszönöm megtisztelő figyelmüket a Betét Kft. vezetősége nevében!

Jó egészséget kívánok!

 

Ördög Zsuzsanna

Minőségirányítási vezető